здр.колеги трябва ми дебитомер и искам да питам тия от axm auto по 100и неколко лева вършат ли работа или трябва се харча здраво?благодаря
Известие
Collapse
No announcement yet.
за дебитомера въпросче
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от kai77 Покажи съобщениездр.колеги трябва ми дебитомер и искам да питам тия от axm auto по 100и неколко лева вършат ли работа или трябва се харча здраво?благодаряsigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеАми то твоя не е от скъпите, вземи си БОШ да ти е мирна главата.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеКолега а ти сигурен ли си че е от евтините има доста 145 1.6 16v. ци с 111ката дебитомерпросто предполагам, болшинството са с "евтиния"
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеА дали не е 0280218001, който е 642 лв ???ALFA 145 1.4 TS JUNIOR
Comment
-
Аз имам едно въпросче. Значи карам 145 1.4 ТС 103к.с. 98г. Януари месец ако не се лъжа. Как да разбера какъв ми е дебитомера и колко пари струва ? Ходих в магазина на Стамболийски и ми показаха 1 на Мапко който струваше 340лв. , а Лисан ми каза, че за мойта кола дебитомера струва към 600лв. и понеже разликата в двете цени е голяма се чудя как да постъпя. Ако този на Мапко ме устройва ще сложа него тъй като нямам достатъчно пари за този който Лисан казва... Моля някой да ме насочи, че наистина незнам какво става... И ако някой ми каже каква е точно ролята на този дебитемер няма да му се разсърдя... Ползвам тази тема, понеже е от скоро и не ми се иска да пускам нова, че има около милион теми вече и най вероятно ще бъда санкциониран от модераторитеEx Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение@RahzeL
Парите и в двата случая не са малко. Първото нещо, което трябва да те води, е качеството на продукта. На този въпрос трябва да си отговориш сам. И второто, не по-малко важно, да имаш гаранция за това, което купуваш...а за качеството нека каже някой който има впечатления от марките...
Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RahzeL Покажи съобщениеАз имам едно въпросче. Значи карам 145 1.4 ТС 103к.с. 98г. Януари месец ако не се лъжа. Как да разбера какъв ми е дебитомера и колко пари струва ? Ходих в магазина на Стамболийски и ми показаха 1 на Мапко който струваше 340лв. , а Лисан ми каза, че за мойта кола дебитомера струва към 600лв. и понеже разликата в двете цени е голяма се чудя как да постъпя. Ако този на Мапко ме устройва ще сложа него тъй като нямам достатъчно пари за този който Лисан казва... Моля някой да ме насочи, че наистина незнам какво става... И ако някой ми каже каква е точно ролята на този дебитемер няма да му се разсърдя... Ползвам тази тема, понеже е от скоро и не ми се иска да пускам нова, че има около милион теми вече и най вероятно ще бъда санкциониран от модераторитеALFA 145 1.4 TS JUNIOR
Comment
Comment